The Barn - Weddings & Events The Barn - Weddings & Events

Esti pe maini bune.

Spune-ne de ce ai nevoie.

Oana & Adriana Toma

Pasionata de organizare dintotdeauna, Oana configureaza si personalizeaza toate evenimentele private si corporate de la Chalet. Dupa 6 ani de studii si stagii de lucru in Paris, Londra si Buenos Aires, s-a intors in Romania in 2012 dupa terminarea Masterului in Marketing la Ecole Superieure de Commerce de Paris (ESCP Europe). Din 2013 conduce departamentele de marketing si vanzari ale Hadar Chalet.


Adriana are peste opt ani experienta in management in turism, cu stagii de lucru in Paris, Cape Town si Bucuresti. Absolventa a scolii hoteliere Les Roches dar si a facultatii de Stiinte Politice American University of Paris, ea conduce intreaga echipa Hadar Chalet si gestioneaza cele mai importante decizii.

member img

Alexandra Marcu

Alexandra s-a alaturat oficial echipei Hadar Chalet in 2017 ca si event manager, fiind responsabila de organizarea si coordonarea tuturor evenimentelor festive din hambar. Alexandra a colaborat insa inca din 2014 cu echipa noastra, participand la aproape 50 de petreceri in calitate de sef de sala. Cu 7 ani de experienta in restaurante si evenimente, ea reuseste sa transforme fiecare eveniment intr-o reusita cu atitudinea sa pozitiva si spiritul sau vesel in timp ce masteratul sau in Managment si Finante asigura o abordare profesionista si eficienta.

member img

The Barn - Weddings & Events The Barn - Weddings & Events

You bring the guests. We’ll do the rest.

Hambarul de la Hadar Chalet este locatia perfecta pentru un eveniment ca in povesti.